Data analyse

Data analyse

Van data naar informatie

Zorg ervoor dat uw data veranderd in waardevolle informatie. Wij helpen u bij het schoonmaken, combineren, en analyseren van uw databronnen. Aan de hand van descriptieve analyses geven we een beschrijvende analyse, terwijl onze predictieve analyses voorspellingen geven voor de toekomst. ​

Combineer verschillende bronnen

Script CBI Analytics Breda

Combineer verschillende interne en-of externe databronnen om een zo goed mogelijke analyse te realiseren. Verbind al uw interne databestanden en systemen, of verrijk uw interne databestanden met extern aangetrokken databestanden.

Wij zorgen ervoor dat al uw databronnen samenkomen in een database, vanwaar u de data kan gebruiken voor analysedoeleinden.

Prepareer uw data

Zorg ervoor dat uw data veranderd in waardevolle informatie. Wij helpen u bij het schoonmaken, combineren, en analyseren van uw databronnen. Aan de hand van descriptieve analyses geven we een beschrijvende analyse, terwijl onze predictieve analyses voorspellingen geven voor de toekomst.

Data analyse CBI Analytics Breda

Descriptieve en predictieve analyses

Dashboard CBI Breda

Na het combineren en schoonmaken van de data gaan we aan de slag met de daadwerkelijke analyse. Een beschrijvende ofwel descriptieve analyse geeft u een goed beeld van uw prestaties tot nu toe. Aan de hand van statistische programma’s en andere analyse tools geven we u een compleet beeld van uw organisatie.

Naast het beschrijvende aspect zijn we ook in staan om voorspellingen te doen voor de toekomst. Aan de hand van uw historische data doen we een rekenmatige voorspelling voor de toekomst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.