Data verzameling

Dataverzameling

Verzamel interne en externe data

Wij helpen u met het verzamelen van uw data. We ontwikkelen webapplicaties, desktopapplicaties, en spreadsheets waarin u uw interne data in kan verzamelen. Deze data wordt veilig opgeslagen in een database vanuit waar u meteen aan de slag kan met data analyse en visualisatie.

Daarnaast ondersteunen we u bij het verzamelen van data buiten uw eigen organisatie. Onze automatische scripts zijn in staat om data van verschillende websites te verzamelen en op te slaan. Hierbij kunt u denken aan merken, prijzen, producten, en andere beschikbare informatie op concurrerende websites.

Dashboard CBI Breda

Web en Desktopapplicaties

Onze web-en desktopapplicaties zijn ontwikkeld om uw processen en projecten te administreren. De data uit de applicaties wordt direct getransfereerd naar een beveiligde database vanuit waar de data gevisualiseerd kan worden.

Alle applicaties hebben een beveiligd inlogsysteem met tweestapsverificatie, gebruikersrollen, en rechten. De inhoud van alle pagina’s kan worden ingericht naar uw persoonlijke wens. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie!

Spreadsheets

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier van data administreren, dan kunt u ook kiezen voor een door ons gecreërde spreadsheet. We faciliteren bestanden met een uitgebreid scala aan formulieren, filters, en codes, die u kan gebruiken om uw projecten te administreren.

De data uit uw spreadsheets kan aan de hand van automatische scripts verzonden worden naar een beveiligde database. Vanuit hier kan u beginnen met het visualiseren van uw data.

Data analyse CBI Analytics Breda

Webscraping

Script CBI Analytics Breda

Verzamel externe data door middel van webscraping. Onze automatische script gaan door u gekozen websites af, en verzamelen de data die voor u waardevol is. Zo kan u productinformatie, prijzen, en merken van concurrerende websites bemachtigen.

Deze data kan u helpen bij het creëren of aanpassen van uw online strategie. Neem contact met ons op en we vertellen u over de mogelijkheden!