Data visualisatie

Datavisualisatie

Van getallen naar inzicht

Nadat uw data geprepareerd is voor visualisatie, is het belangrijk dat de inzichten overzichtelijk en gebruiksvriendelijk worden gepresenteerd.
Wij ondersteunen u bij het genereren van dashboards in Power BI, of periodieke rapportages in verschillende formats.

Data analyse CBI Analytics Breda

Power BI

CBI Analytics Data

Power BI is een visualisatietool van Microsoft die u kan helpen bij het inzichtelijk presenteren van uw data. Met een groot scala aan visualisaties, filteropties, en ondersteunde databronnen heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Daarnaast zorgt de interactieve interface ervoor dat u de data tot in het kleinste detail kan bekijken.

Naast een focus op visualisatie zijn er ook opties om uw data automatisch te refreshen, data governance in te bouwen, en dashboards te delen binnen uw organisatie. Bijna al deze functionaliteiten kunt u volledig gratis gebruiken. Neem contact met ons voor meer informatie over Power BI.

Periodieke rapportages

Naast het opstellen van dashboards in Power BI kunnen we u ook ondersteunen bij het opleveren van periodieke analyses. Aan de hand van verschillende tools en statistische analysemethoden kunnen we uw data visualiseren in verschillende formats.

Data analyse CBI Analytics Breda