Diensten

Diensten

Dataverzameling

CBI Analytics helpt u bij het verzamelen van zowel interne als externe data. Voor interne Dataverzameling creëren we webapplicaties, desktopapplicaties, en spreadsheets die u kunnen helpen bij het collecteren of administreren van uw processen. Voor het vergaren van externe data gebruiken wij scripts die automatisch data verzamelen.

Web applicatie Home page CBI Analytics
Data analyse CBI Analytics Breda

Data analyse

We ondersteunen u bij het vertalen van rauwe data naar bruikbare inzichten. Naast het faciliteren van data modelling en data cleaning zijn we in staat om verschillende datasets te combineren, wat leidt tot meer krachtige analyses. Onze Descriptieve en Predictieve analyses geven u inzicht in uw huidige prestaties, en doen een voorspelling voor de toekomst op basis van de historische data.

Datavisualisatie

De kracht van data wordt mede bepaald door de manier waarop het gevisualiseerd wordt. Wij bieden u betrouwbare, valide analyses in business intelligence tool Power BI. De interface van dit programma is volledig interactief, het biedt vele visualisatieopties, en is makkelijk te gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI? Neem contact met ons op!