Projecten

PROJECTEN

CAERUS

CBI Analytics heeft Primo Risk & Control ondersteund bij de ontwikkeling van CAERUS. Primo Risk & Control is gespecialiseerd in het evalueren van risicos en kwaliteit van subsea kabelprojecten in de offshore industrie. CAERUS is een unieke analytische software, die meer dan 2000 project parameters vergelijkt met de standaarden in de industrie. De output is een project risico score met concrete verbeterpunten ten behoeve van risicoreductie. CBI Analytics heeft het gehele proces van dataverzameling tot datavisualisatie op zich genomen.

Primo Risk & Control
Data analyse CBI Analytics Breda

Offshore Power BI

Voor DEME Offshore, onderdeel van werelds grootste bedrijf inzake Dredging, Environmental and Marine Engineering ondersteunen we enkele afdelingen met Power BI reporting. Het ontsluiten, combineren, schoonmaken, en visualiseren van data is hier van cruciaal belang. Bent u benieuwd naar de kracht van Power BI, neem dan contact met ons op!

AdminForAll

In opdracht van SineFuma ontwikkelden we een webapplicatie die de organisatie helpt bij het administreren van projecten. Het systeem stelt de organisatie in staat om verschillende projectsoorten met afwijkende duraties effectief te plannen en visualiseren. De data uit het systeem kan eenvoudig in een BI systeem geladen worden waardoor de organisatie optimaal kan profiteren van de data die verzameld wordt. Op maak gemaakte software geeft u als bedrijf de flexibilteit en mogelijkheden die u bij de grote aanbieders niet krijgt. Mocht u benieuwd zijn naar mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.

Login Scherm Adminforall