Data Analyse Breda

FC Eindhoven vs NAC Breda, statistieken en analyse

In samenwerking met fansite Bsiderats verzamelen en analyseren we wekelijks data van de wedstrijden van NAC Breda. Deze week speelde de ploeg uit Breda tegen FC Eindhoven. Onder deze alinea vindt u een dashboard met statistieken van deze wedstrijd.

In zijn totaliteit verzamelden we deze wedstrijd 602 datapunten. We noteerden in totaal 359 passen, 14 schoten, 7 schoten op goal, en natuurlijk 4 goals. In het dashboard kan u aan de hand van de filters navigeren door de door ons waargenomen acties.

Centrale verdediger Riera speelde een sterke wedstrijd. Hij had een zeer hoge passnauwkeurigheid, en vocht veruit de meeste duels uit op het veld. Daarnaast wist hij de bal 7 keer te onderscheppen. Dit terwijl de mandekker in de 68ste minuut werd gewisseld door Yassine Azzagari. Thom Haye was opnieuw erg belangrijk. Onder andere door zijn grote aantal onderscheppingen en assist op Schouten. De buitenspelers werden deze wedstrijd het meeste gezocht en gevonden. Waar de aanval de voorgaande wedstrijd moeilijk werd bereikt, was dit nu niet het geval.

Bent u benieuwd hoe u het beste kan starten met het verzamelen, analyseren, of verzamelen van data? Neem dan contact met ons op. Onze expertise op het gebied van data zorgt ervoor dat u op een veilige en gebruiksvriendelijke manier kan beginnen met het verzamelen, analyseren, en visualiseren van data.