Data Analyse Breda

CBI Analytics: Applicatie ontwikkeling voor SineFuma

Deze week brengen we de samenwerking met het Bredase bedrijf SineFuma in beeld. SineFuma biedt stoppen met roken programma’s aan voor iedereen die met professionele begeleiding rookvrij wil worden. Dit doen ze door middel van telefonische coaching, digitale coaching, en coaching op locatie voor zowel bedrijven als individuen. In opdracht van SineFuma ontwikkelden we een webapplicatie die de planningsafdeling helpt bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen van webapplicaties

Het gebruik van een webapplicatie heeft vele voordelen. Veel processen kunnen geautomatiseerd worden. Dit zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het administreren van uw werkprocessen, wat leidt tot een kostenbesparing. Daarnaast biedt het overzicht. Aan de hand van dashboards en overzichten in de applicatie heeft u direct inzicht in prestaties en openstaande taken. U heeft altijd en overal toegang tot uw werkomgeving, en u kan de data uit het systeem ontsluiten en gebruiken voor verdere analyses.

Functionaliteiten applicatie SineFuma

De applicatie van SineFuma zorgt ervoor dat de planningsafdeling op een efficiente manier aan de slag kan met het plannen van projecten. De medewerkers zijn in staat om diverse soorten projecten aan te maken, te bewerken, en te verwijderen. Binnen elk project worden aan de hand van verschillende parameters automatisch trainingsdagen en bijbehorende taken aangemaakt. De projecten, taken, en trainingen worden gevisualiseerd in tabellen, grafieken en kalenders.

Het creëren van verschillende statussen en projectsoorten stelt de afdeling in staat om de projecten op een snelle, simpele, en gebruiksvriendelijke manier te administreren. De dashboards en overzichten in de applicatie zorgen voor een duidelijk inzicht in de huidige en toekomstige workload. Om direct waarde te halen uit de data die verzameld wordt in de applicatie hebben we SineFuma voorzien van een directe verbinding met de data die onder meer gebruikt kan worden voor een connectie met Power BI.

Onderstaand vindt u enkele screenshots uit de sandbox van de applicatie.

Inlogpagina
Dashboard overzicht tabellen
Overzicht bewerken van een project
Kalender visual

Versimpel uw werkprocessen

Webapplicaties helpen u bij het versimpelen en versnellen van uw werkprocessen. Dit kan u erg veel tijd en kosten besparen. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een webapplicatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of concrete voorbeelden.