Data Analyse Breda

NAC-Almere: Statistieken en Analyse

Wekelijks analyseren we de wedstrijden van NAC Breda in samenwerking met fansite Bsiderats. Deze week speelde de ploeg uit Breda tegen Almere. Er werd overtuigend gewonnen met 4-0. Wij verzamelde en analyseerde de data van deze wedstrijd, en visualiseerden de data in een interactief Power BI dashboard.

Op de eerste pagina van het dashboard vindt u de statistieken per speler. U kan filteren op verschillende categorieën en acties. Pagina twee en drie laten passmaps zien van NAC Breda in respectievelijk de eerste en tweede helft. De tabel op de vierde pagina heeft aan welke spelers het meeste gezocht en gevonden werden gedurende de wedstrijd.

Power BI is een handige tool voor het visualiseren van data binnen uw organisatie. De software van Microsoft biedt uitgebreide visualisatieopties, heeft een interactief karakter, en stelt u in staat om veilig data te delen met personen binnen uw organisatie. De flexibiliteit, verbindingsmogelijkheden, en data governance functies zorgen ervoor dat u op een veilige en gebruiksvriendelijke manier aan de slag kan met het analyseren, transformeren, en visualiseren van uw data. Bent u benieuwd naar de werking van Power BI of de mogelijkheden van data voor uw organisatie, neem dan contact met ons op of bekijk onze andere blogpost over dit onderwerp. Op verzoek delen we graag meer complexe voorbeelden van deze technologie.

Leave a Reply