Data Analyse Breda

NAC vs Roda JC: Statistieken en analyse

Wekelijks analyseren we de wedstrijden van NAC Breda in samenwerking met fansite Bsiderats. Deze week speelde de ploeg uit Breda tegen Roda JC. Na een goed begin van de kant van NAC werd er mede door een penalty en rode kaart teleurstellend met 2-2 gelijk gespeeld. Wij verzamelden en analyseerde de data van deze wedstrijd, en visualiseerden de data in een interactief Power BI dashboard.

Op de eerste pagina van het dashboard vindt u de statistieken per speler. U kan filteren op verschillende categorie├źn en acties. Pagina twee en drie laten passmaps zien van NAC Breda in respectievelijk de eerste en tweede helft. De tabel op de vierde pagina heeft aan welke spelers het meeste gezocht en gevonden werden gedurende de wedstrijd.

Maandag 18 januari staat de uitwedstrijd tegen Jong PSV op het programma. Ook deze wedstrijd verzamelen wij de data en visualiseren we de uitkomsten in een Power BI dashboard. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie, lees dan onze eerdere blogpost of neem contact met ons op.