Data Analyse Breda

Go Ahead Eagles vs NAC Breda. Statistieken en analyse.

Elke week verzamelen en analyseren wij in samenwerking van Bsiderats de data van de wedstrijd van NAC Breda. Deze week speelde de ploeg uit Breda teleurstellend met 0-0 gelijk tegen Go Ahead Eagles. Onderstaand een overzicht van de data in een interactief Power BI dashboard.

Thom Haye was na een schorsing terug bij NAC. Hij was net als in andere wedstrijden erg belangrijk. Zowel verdedigend als in de opbouw is hij een van de belangrijkste schakels in het elftal. Kaj de Rooij begon in de basis, maar wist zijn draai nog niet te vinden. Hij kwam het eerste kwart amper in het spel voor, en droeg weinig bij aan het aanvalsspel van NAC Breda. De ploeg uit Breda koos opvallend vaak voor een schot van buiten de zestien. Dit resulteerde helaas niet in een goal.

Volgende week vrijdag staat de lastige thuiswedstrijd tegen Volendam op het programma. Net als voorgaande weken verzamelen en analyseren wij ook deze wedstrijd de data van NAC Breda.

Bent u benieuwd naar de opties voor het verzamelen en visualiseren van data binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor dataverzameling, scripts voor automatische dataverzameling op internetsites, dashboarding in Power BI en andere automatiseringsoplossingen.

Leave a Reply