Data Analyse Breda

NAC Breda vs Telstar : Statistieken en Analyse

Net als in het voorgaande seizoen presenteren wij na elke wedstrijd van NAC Breda alle statistieken en een korte analyse. Afgelopen vrijdag speelde de ploeg uit Breda de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Telstar. Onder de ogen van 12.000 supporters gaf NAC een 2-0 voorsprong weg. Het werd na 90 minuten 2-2. Wij verzamelden alle beschikbare data van de wedstrijd, en visualiseerden deze in een interactief Power BI dashboard.

Power BI Dashboard

In het onderstaande dashboard kan u zelf alle statistieken van de NAC spelers bekijken. Aan de hand van het menu kan u bepalen welke statistieken u wil bekijken. Ze zijn onderverdeeld in de categorïen doelmanpassingduelsverdediging, en aanval. Rechtsboven vindt u een filter waarmee u een actie type kan kiezen. Binnen elke categorie zijn er verschillende actie types die u kan kiezen. Als u op het rode kruisje klikt zal de filter verdwijnen. Als u dan weer op de filter klikt in het linker menu zal de filter weer zichtbaar worden

Met het icoon rechtsonder kan u het dashboard over het volledige scherm bekijken. Het dashboard heeft de beste zichtbaarheid op een computer. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het vooral weten in de reacties, of neem contact met ons op.

Op naar Telstar thuis

Volgende week volgt opnieuw een belangrijke wedstrijd. De ploeg uit Breda speelt op vrijdag uit tegen de Graafschap. Ook van deze wedstrijd zullen we alle data verzamelen en visualiseren in een Power BI dashboard. Heeft u vragen, opmerkingen, of verbeterpunten, laat het ons vooral weten!

Leave a Reply